Вінтажні речі та авторський одяг: Франківців кличуть на арт-ярмарок "Штефкова валіза"


У суботу, 14 липня, в Івано-Франківську на площі Бастіон вже вкотре розгорнеться арт-ярмарок "Штефкова валіза".

Захід має дуже корисну місію - відкривати нові таланти, людей, котрі створюють авторський одяг, взуття, аксесуари, прикраси, дизайнерів, меблів, гончарів, художників, фотографів, кулінарів. Абсолютно усіх, хто створює щось унікальне.

"Щомісяця ми збираємось на нашому арт-базарчику, де можна побачити творіння цих талановитих людей. А також можна до нас приносити цікавий одяг та взуття з власної шафи на продаж, кімнатні рослини, книги, вініли, музичні інструменти, вінтажні речі, посуд...",- пишуть організатори на сторінці в мережі.

Крім того, протягом дня на події виступають з міні-лекціями цікаві люди. Однією з них є журналістка, ведуча радіо "Західний полюс" Христина Стефінів. Дівчина тренер із дикції, постановки голосу й публічних виступів.

"Якщо ви хочете позбутися страху публічних виступів, бажаєте впевнено спілкуватися і вміти переконувати лише за допомогою сили голосу, мрієте "тримати публіку", працюєте з великими аудиторіями й хоче досягти високого рівня комунікації і розуміння, тоді ця лекція саме для вас!",- зазначають організатори.

Лекція розпочнеться о 16:00. Вхід вільний.

Світлина від Diana Pernerovska.