Вітер наробив шкоди на Прикарпатті: Знеструмлені села, розбиті авто


29 жовтня внаслідок дощу, посилення поривчастого західного вітру, а в горах - мокрого снігу на території Івано-Франківської області зареєстровано падіння 12-ти поодиноких дерев, в результаті чого 1 особа травмована.

Про це інформує управління ДСНС в області.

В селі Текуче Косівського району в приватному господарстві впало дерево на восьмирічного хлопчика. Дитину з травмами доставлено в реанімацію

Пошкоджено три автомобілі, а саме: м. Івано-Франківськ на вулиці Урожайній та на вулиці Млинарській, а також в селі Павлівка Тисменицького району.

Знеструмлено 8/114 ліній електропередач, 14/28 населених пунктів, 192 трансформаторних підстанцій.  Випадки знеструмлення зареєстровано у Верховинському, Косівському, Снятинському районах та на території Яремчанської міської ради.  

- Вишківський перевал - висота снігового покриву становила 5 см. Задіяно 1 одиниця техніки (грейдер Яремчанського райавтодору) – проїзд на даний час забезпечений, температура +2 градуси.

- Яблунецький перевал – висота снігового покриву 10 см. Задіяно 2 одиниці техніки (грейдер та піскороскидувач фірми ПБС ТК «Буковель») - проїзд на даний час забезпечений, температура +2 градуси.