Військовий комісаріат запрошує прикарпатців на військову службу за контрактом


Відбір кандидатів здійснюється із дотриманням обмежень, пов’язаних з епідемічною ситуацією та наданням попередніх консультацій за телефоном – 0660055799.

Про це йдеться на сторінці Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

Чоловікам та жінкам віком до 45 років, незалежно від наявності військового досвіду, пропонується широкий перелік посад офіцерського, сержантського та рядового складу.

Серед військових частин пропонуємо чоловікам та жінкам Прикарпаття розпочати свою військову кар’єру в легендарній коломийській 10 Гірсько- Штурмова Бригада.

Грошове забезпечення в солдата першого місяця служби в розташуванні військової частини становить від 13500 грн., на другій та першій лінії фронту від 20000 грн. та від 30000 грн., відповідно. Розмір виплати залежить від вислуги, звання, займаної посади та місця виконання завдань. Так, командир роти отримує в середньому від 19000 грн. в пункті постійної дислокації, від 23500 та 34000 грн. в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Крім цього військові отримують одноразову грошову допомогу в сумі до 21000 грн. при укладанні контракту, щорічні виплати на оздоровлення в розмірі місячного заробітку, а також на вирішення соціально-побутових питань.

Державою передбачене безкоштовне речове та продовольче забезпечення, медичні послуги та санітарно-курортне лікування, проживання в сучасних гуртожитках або грошова компенсація за піднайом житла

Додаткову інформацію можна отримати зателефонувавши до Івано-Франківського обласного військового комісаріату: 0660055799.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!