Влада готова обговорити з опозицією дострокові вибори - Арбузов


Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов вважає, що виходом з кризи, яка склалася в країні, можуть бути дострокові парламентські та президентські вибори.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу.

На запитання журналіста "Люди, які знаходяться на Майдані, бачать, що вихід із ситуації, яка склалася в країні – дострокові парламентські та президентські вибори. Ви бачите, що це вихід з цієї кризи?", Арбузов відповів: "Однозначно".

На уточнююче запитання: "Тобто дострокові парламентські та президентські вибори?", він додав: "Ні. Я кажу, що ми повинні провести переговори. Сісти за стіл переговорів. І там, коли пролунають якісь пропозиції офіційні, їх обговорити".

"Але ви допускаєте, що можуть відбутися у державі і президентські вибори достроково?" – перепитав журналіст.

"Я допускаю, що коли ми сядемо за стіл переговорів, такі пропозиції можуть пролунати. І я вважаю, що ми готові їх обговорити", - заявив Арбузов.

"А президент повідомлений про таку пропозицію з боку мітингувальників? Він знає, що є така вимога?" - уточнив журналіст.

"Сьогодні всі засоби масової інформації практично стовідсотково знаходяться на майдані. Вони показують, як це відбувається. Тобто кожна людина в цій країні розуміє, про що йде мова і які вимоги ставлять мітингувальники", - відповів перший віце-прем'єр