Влада Коломиї хоче щоб місцева преса здохла


Сьогодні відбулась позачергова сесія Коломийської міськради, яка була скликана з приводу нещодавніх корупційних подій у коломийській Ратуші.

Нагадаю проти двох найближчих соратників міського голови Ігоря Слюзара, - першого заступника міського голови Тараса Яворського та головного архітектора міста Юрія Процюка відкрито кримінальне провадження за підозрою у вимаганні грошей за надання дозвільної документації на встановлення торгових точок, пише "Коломийська правда".

Гарячих та емоційних виступів було вдосталь, але мав місце і факт, що не лізе в жодні ворота. Мова йде про виступ однопартійця міського голови Коломиї Володимира Андріїшина з фракції УПН. Звертаючись з трибуни до Віктора Фітьо, головного редактора газети «Коломийська правда» пан депутат сказав таке: «НАДІЮСЬ, ЩО "КОЛОМИЙСЬКА ПРАВДА" СКОРО ЗДОХНЕ». Ось так ні більше ні менше...

Такі агресивні побажання лише через те, що місяць тому газета надрукувала матеріал про корупційні моменти при наданні таких дозволів, а тепер завдяки «Коломийській правді» не вдалося приховати від міста факт відкриття кримінального провадження проти Тараса Яворського та головного архітектора Юрія Процюка за підозрою у вимаганні грошей за надання підприємцям дозвільної документації. А також усі деталі справи.

 

До теми: Подробиці резонансного хабаря в Коломиї

До теми: Посадовці Коломийської міської ради вимагали у підприємця 40 тисяч гривень хабара