Влада не розглядала питання про введення в країні надзвичайного стану - прес-служба прем'єра


Прес-секретар прем'єр-міністра України Миколи Азарова Віталій Лук'яненко повідомив, що питання про введення надзвичайного стану в Україні поки не піднімалося.

"Питання про введення в країні надзвичайного стану владою не піднімалося", - заявив він сьогодні, 2 грудня, пише "Кореспондент".

Варто зазначити, що Лук'яненко не уточнив, чи вдалося Азарову потрапити на своє робоче місце в Кабінеті міністрів у понеділок.

Як повідомляє 5 канал, наразі під стінами урядової будівлі перебувають більш як шість тисяч осіб. Службовий вхід охороняють бійці загонів спецпризначення, в'їзд у внутрішній двір перекритий службовим автобусом.

Співробітники держустанов приходять на роботу, проте не можуть потрапити в будівлю. Відомо, що деяким з громадян вже повідомили про скасування робочого дня.

Нагадаємо, зараз будівлі Кабінету міністрів і Національного банку України заблоковані пікетниками проти рішення уряду про скасування євроінтеграції, а також силового розгону мирної акції на Майдані незалежності в Києві у ніч на 30 листопада.