Влада стверджує, що на Івано-Франківщині створюють нові робочі місця


Одне з основних завдань, яке ставить Президент України Віктор Янукович перед представниками влади в регіонах, - боротьба за кожне нове робоче місце. На нещодавно проведеній нараді на цьому наголосив голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк.

«В цьому плані в області робиться багато, - поінформував голова ОДА. – Делегація Прикарпаття презентувала економічний та інвестиційний потенціал в Австрії, нашу область представляють і на першому Міжнародному бізнес-форумі, який проходить в Києві. На цьому бізнес-форумі присутні практично всі представники Кабінету Міністрів, є надзвичайно велика кількість поважних людей з-за кордону. Виступали представники крупних компаній, які вже інвестували в економіку України солідні кошти». 
У державі, за словами Михайла Вишиванюка, зацікавлені в створенні сприятливого інвестиційного клімату, «щоб інвестори йшли в Україну». При цьому зменшуються податки, відкриваються нові підприємства. 
Як зазначалося на нараді, з початку року на Івано-Франківщині працевлаштовано 14 704 мешканців області. Є перспектива започаткування нових виробництв з виготовлення гіпсокартону, холодильників, а отже й створення робочих місць.