Власники карток франківців будуть безкоштовно їздити у маршрутках


В Івано-Франківську хочуть розширити кола пасажирів, які будуть безплатно їздити у міському пасажирському транспорті загального користування.

Як йдеться у запропонованому проекті рішення, ними стануть власники карток іванофранківця. Такі поїздки відбуватимуться у міському пасажирському транспорті загального користування без компенсації для перевізників з 10.00 год. до 16.00 год. без обмежень, а до 10.00 год. та після 16.00 год. у кількості 3 пільгових місця в кожному транспортному засобі.

Окрім власників карток іванофранківця, у вказані години, як і раніше, безоплатно їздитимуть пенсіонери та громадяни пільгових категорій.

Комунальне підприємство «Електроавтотранс» має забезпечити безоплатне перевезення пенсіонерів та пільгових категорій громадян при наявності посвідчення, яке надає право безкоштовного проїзду та картки Івано-Франківця в електротранспорті без обмежень.
Департамент соціальної політики зобов’язаний видати «картки іванофранківця» до 15.04.2018 року. Саме з цієї дати і набирає чинності рішення у разі прийняття.