Водій франківської машрутки через 6 гривень бажав смерті пасажирці з інвалідністю


Інцидент трапився 3 вересня у маршрутці №25. Водій всіляко ображав пасажирку, яка замість оплати показала посвідчення інваліда 1 групи.

Про неприпустиму поведінку водія у мережі розповіла франківка Vladylena Sniatynska, виклавши фото. 

"Цей «чоловік», ця «людина» заявила жінці з І (першою) групою інвалідності (після того як вона показала посвідчення), що такого бути не може, аби вона могла мати І групу інвалідності, адже люди з першою групою інвалідності "сидять вдома і чекають смерті". На що жінка сказала, що вона на гемодіалізі та показала свої порізані-поколоті руки. на це водій заявив ніби лікарі кажуть, що люди першої групи інвалідності довго не живуть і явно не мають змоги пересуватися містом, а готуються до Чукалівки!!!!!!!!!!!! (очевидно, натякаючи на міський цвинтар). Жінка вийшла зі сльозами на наступній зупинці. І знаєте, що тут найгірше? Ніхто за неї не заступився, ніхто не сказав цій «людині» хто він такий. Отак і живемо. Видно ми заслуговуємо, на те що маємо", - написала свідок події.

Слід зазначити, іванофранківці у коментарях зазначають, що це не перший випадок хамства водія пасажирам. До того, раніше він працював на іншому маршруті і теж ображав пасажирів.