Водій, який збив дівчинку на переході сам прийшов у поліцію


Ввечері 12 лютого франківчанка Наталія Перцович звернулась в соцмережі за допомогою в пошуках водія, який збив її доньку.

За словами мами дитина від удару впала на дорогу. Коли прийшла до тями, водій запропонував сісти у машину і він відвезе її у лікарню. Дівчинка побоялась їхати з незнайомим чоловіком, тож водій сів у машину і поїхав. Наталія Перцович просила допомогти з пошуком цього водія.

Втім сьогодні стало відомо, що чоловік сам прийшов у поліцію.

Як прокоментував у розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо речник патрульної поліції Микола Гурак, водій сам прийшов у поліцію з повинною.

"Він визнав, свою вину і пояснив, що не побачив дівчинку за фурою. Каже, що зачепив її капотом, дівчинка впала, але відразу встала на ноги. Він запропонував відвезти її додому чи у лікарню, але вона відмовилась і пішла. Коли побачив, що його шукають, прийшов у поліцію. На 102 родичі звернулися за деякий час після ДТП. Згідно висновків лікаря у дівчинки підозра на струс головного мозку і забій м'ягких тканини попереку. Ці тілесні ушкодження не відносяться до середньої тяжкості і за них немає кримінальної відповідальності", - пояснив Гурак.

Також Микола Гурак повідомив, що слідчий опитав водія і направить матеріали до патрульної поліції для притягнення його до адміністративної відповідальності.