Водоекотехпром "переманює" до себе тепловиків, які звільняються


У зв’язку із заборгованістю заробітної плати Івано-Франківськ Теплокомуненерго перед своїми працівниками, люди вирішують звільнятись.
Адміністрація КП Водоекотехпрому вирішила, що негоже втрачати цінних фахівців, тож запрошує їх на роботу до себе, інформує Бліц-Інфо.
 
"Так, як ми цінуємо кожну людину, кожного фахівця, КП «Івано-Франківськводоекотехпром», щиро запрошує спеціалістів до себе на роботу, а це - водіїв, слюсарів, які вирішили звільнитись із ТКЕ. Ми гарантуємо Вам, хороші умови праці, а саме головне, своєчасну виплату заробітньої плати. Нам потрібні висококваліфіковані працівники", - йдеться у повідомленні Водоекотехпрому.
Нагадаємо, раніше КП Водоекотехпром і Теплокомуненерго в соцмережі пересварилися через відключення води «63 Котельно-зварювального заводу». Тепловики звинувалили водоканал, що через них 8 житлових будинків на вулицях Нова, Нафтова, Незалежності, а також ЗОШ №15, ДНЗ №15 «Гуцулочка» та Управління Національної поліції, Тисменицький районний суд залишилися без тепла. У Водоекотехпромі пояснили, що відключили воду, оскільки ТКЕ боргує їм більше десяти мільйонів гривень.
 
Водночас в понеділок, 4 листопада працівники теплового району «Дорошенка», що в Івано-Франківську, вийшли на роботу але працювати відмовились через борги з зарплати. Зважаючи на можливість масового звільнення працівників, під час оперативної наради міський голова запропонував скоротити зарплати чиновникам і підняти комунальникам.
 
Також нагадаємо, в березні цього року журналісти повідомляли про зарплати керівників комунальних підприємств. Найвища була в очільника ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Руслана Гайди: 29 300 грн посадового окладу та 105 621 грн премії. 
 
 
Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!