Володимир Балагура спростовує свою причетність до «резонансного хабара» Олега Гаркота і готовий до тесту на детекторі брехні


Сьогодні Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі отримання Олегом Гаркотом хабара у розмірі 30 тисяч доларів США. Підсудний отримав 5 років позбавлення волі. Також на слуханні було озвучено припущення про можливу причетність директора будівельної компанії Володимира Балагури до цієї справи.

Володимир Балагура у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» спростовує звинувачення та не визнає своєї причетності до справи.

«Я вважаю, що суд може рахувати все, що захоче. Я не бачу тут своєї провини. Мене викликали як свідка, я розповів все, що я знаю. Завтра, якщо потрібно, я звернуся в незалежну структуру. Я готовий під детектором брехні повторити те що казав. Мені не було відомо про хабар, я не знав, коли і яким чином відбуватиметься передача. Тому ще раз наголошую, я жодним чином не причетний до цієї справи» - говорить Володимир Балагура.

До теми: Івано-Франківський забудівельник Володимир Балагура може бути причетний до справи "резонансного хабара" - суд

До теми: Суд дав Олегові Гаркоту 5 років тюрми. Підсудного взяли під варту в залі суду

До теми: Вирок у справі резонансного хабара за участю Олега Гаркота: шок, співчуття жінки та втрата свідомості підсудного