Володимир Купчак: Нинішні партійні вожді зрадили ідеали опозиції і саму Юлію Тимошенко


Депутати вийшли з «Батьківщини», тому що партійні вожді зрадили ідеали опозиції і саму Тимошенко

Народні депутати Володимир  Купчак та В'ячеслав Кутовий вийшли з фракції «Батьківщина» через  незгоду з політикою партійних  лідерів і особисто Арсенія Яценюка. Про це вони заявили сьогодні на прес-конференції журналістам.

«Головна причина - нинішні  партійні вожді зрадили ідеали опозиції і саму Юлію Тимошенко. Її думка повністю ігнорується Яценюком. Заклик Тимошенко  припинити акції «Вставай, Україно», а також не вести країну до прірви і чергового розколу не виконується. Жодна з пропозицій Юлії Тимошенко не врахована», - заявив Володимир Купчак, обраний по одномандатному виборчому окрузі №84 з центром в місті Тисмениця Івано-Франківської області.

Він нагадав, що саме Юлію Тимошенко  опозиція висунула кандидатом у президенти на виборах 2015 року, однак сьогодні навколо цього питання відбуваються незрозумілі торги. Відбуваються вони і навколо висунення кандидатів від опозиції на місцевих виборах і мера Києва зокрема.

«Не секрет, що у своїх лавах опозиція має гідних претендентів: Катеринчука, Кужель, Гриценко. Чому вони не пропонуються, а пропонується кандидатура Петра Порошенка? Особисто я не маю нічого проти нього, але не бачу, чим він відрізняється від Олександра Попова», - додав Володимир Купчак.

«Йдучи на вибори, я обіцяв людям конкретні речі, завжди відстоювати  їх інтереси і добиватися зміни влади  в країні, скасування злочинного мовного  закону, пенсійної реформи, відставки  уряду Азарова-Табачника. І мені незрозумілі речі, які відбуваються зараз у парламенті - всі ці блокування, мета яких невідома. Цього не розуміють і виборці, про що неодноразово говорили мені», - підсумував Володимир Купчак.