Волонтери з Тисмениччини повернулися із чергової поїздки на Схід України


Днями голова ГО «Спілка учасників АТО Тисменицького району» та його заступник повернулися із Сходу України, де відвідали своїх бойових побратимів-земляків та передали новорічні подарунки дітям Донецької, Луганської областей.

Вже стало традицією для волонтерів з Тисмениччини у час перед християнськими святами Різдвом і Великоднем відвідувати земляків, які захищають країну у зоні збройного конфлікту з агресором, передавати їм смаколики з дому та допомогу, зібрану громадами, підприємцями, небайдужими людьми з Тисменицького району та ДНЗ № 17 "Ромашка" з м. Івано-Франківськ. 

Цьо5го разу вони зупинялися у селах Краснорічинське та Оріхове-Донецьке Луганської області, де несуть службу військові із Тисмениччини. Окрім різдвяних адресних передач та зібраної майже двох тонн гуманітарної допомоги, волонтери передали захисникам слова подяки за оборону країни від жителів Тисменицького району та Прикарпаття.

Святкову атмосферу тисменицькі волонтери подарували й вихованцям та працівникам «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей», що у м.Слов’янськ Донецької області. До цього соціального закладу вони завітали із Різдвяними віншуваннями й новорічними солодкими подарунками від районної державної адміністрації та районної ради, передали мед, іграшки, книжки, одяг. Натомість отримали щасливі дитячі посмішки та слова подяки.

У Слов’янську волонтери із дарунками побували також у родини Романенків, що переїхала сюди із окупованої Горлівки. Окрім трьох власних малюків, батьки опікуються ще п’ятьма дітьми. І дорослі, і малі щиро раділи отриманим солодощам, фруктам та іншим подарункам.