Вовчинецька сільрада готує до продажу майже 5 га землі


Вовчинецька сільська рада оголосила про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт оцінки земель.

Відповідне оголошення розміщене у газеті «Західний кур’єр», пише Побудовано

Мета робіт – проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для продажу у власність. В оголошені вказано дані про земельні ділянки, які підлягають оцінці.

Першою у списку земель зазначена ділянка площею 0,5606 га на вул. Вовчинецькій, 225. Її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що відносить її до категорії земель промисловості.

Наступною йде ділянка по вул. Вовчинецькій, 225 загальною площею 1,479 га. Її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що відносить її до категорії земель промисловості.

Останньою у списку земель зазначена ділянка площею 2,94 га по вул. Вовчинецькій, 225. . Її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що відносить її до категорії земель промисловості.

Строк подання конкурсної документації до 10 квітня. Документи подаються за адресою: Вовчинецька сільська рада, вул. Вовчинецька, 39, с. Вовчинець, Івано-Франківської міської ради, 76491. Конкурс з відбору оцінювача відбудеться 13 квітня, в залі засілань виконавчого комітету Вовчинецької сільської ради.