Враження туристів про Івано-Франківськ увійшли до “Інтеркультурного гіду”


Що цікавого в Івано-Франківську – підкаже «Інтеркультурний гід». Це – унікальний путівник , створений туристами та гостями міста. Авторами брошури стали 12- ро людей з різних куточків планети.

На сторінках гіду вони поділилися враженнями про найцікавіші місцини і яскраві події , які , на їхню думку, стали візитівкою столиці Прикарпаття, пише ВЕЖА.

Свої рекомендації у путівнику залишила студентка з Дубаї Фара Ельз. Каже, в середмісті чимало церков різних парафій. Храми приваблюють різноманітною стилістикою іконописів. А один з них навіть став мистецькою мекою.

Іванофранківчанка Юлія Сінькевич пропагує «ресайклінг». Переконана, в світі виготовлено достаню кількість речей для буденного вжитку. Тож їх потрібно використовувати з розумом . Одним із проявів цього напрямку є секонд-хенд. Івано-Франківськ лідирує у сфері реалізації «гуманітарки» , тому цей розділ теж увійшов до путівника.

Ідея створення «Інтеркультурного гіду» виникла в рамках « Івано-франківської інтеркультурної лаболаторії» . ЇЇ організатори мають намір створити альтернативний відеотур.