Всі в'їзди в квартал, де знаходиться Адміністрація президента, перекриті міліцейськими автобусами і бійцями Беркута


Як передає кореспондент УНІАН, автобуси стоять з працюючими двигунами. За ними перебувають бійці Беркута в шоломах і зі щитами.

Мітингувальники безперервно курсують вулицями Інститутською, Шовковичною та Лютеранською навколо будівлі Адміністрації Президента, повідомляє "Кореспондент".

Крім того, мітингувальники заблокували вулицю Шовковичну на перехресті з вул. Богомольця. Таким чином, проїзд з вулиці Шовковичної на вулицю Басейну й до Бессарабського ринку перекритий.

Раніше народний депутат фракції Батьківщина Сергій Пашинський заявив, що опозиція обіцяє заблокувати президентську резиденцію в Межигір'ї, якщо протягом 48 годин уряд Миколи Азарова не буде відправлено у відставку.

Як повідомлялося, учасники мітингу барикадують вулицю Грушевського на підступах до будівлі Кабміну. Активісти почали перегороджувати вулицю клумбами і чавунними декоративними плитами, якими огороджені стовбури дерев.

Опозиція сьогодні оголосила про початок пікетування всього урядового кварталу. Перший заступник лідера партії Батьківщина Олександр Турчинов закликав мітингувальників розбити намети в урядовому кварталі. Він закликав сформувати 2 колони по 30 тис чол. - одну на вул.Грушевського, одну на вул.Інститутській і йти до урядового кварталу.

Станом на полудень неділі, вулиці, прилеглі до будівель уряду України, перекриті автобусами міліції.