Втомилися шукати класні подарунки? Новий магазин подарунків у Івано-Франківську допоможе!


Чи траплялося вам дарувати цукерки й стандартну листівку замість вдалого подарунка тільки тому, що не вдалось його вчасно знайти? А отримувати такі подарунки? Втім, мешканці Івано-Франківська можуть більше не турбуватися через такі дурниці, адже тут відчиняється спеціалізований магазин подарунків.

Чи траплялося вам колись морочити голову над питанням, де купити подарунок у Івано-Франківську? Чи засинали ви з думками про те, де купити подарунок подрузі на день народження чи підібрати оригінальний подарунок другу? А може, вас жахали романтичні свята своєю невідворотністю пошуку романтичного дарунку другій половинці? Тоді ви, як ніхто інший, гідно оціните новий магазин подарунків та чудес «ШОСЬ», який з дня на день запрацює в місті.

Де купити собі щось? У «ШОСЬ»

Магазин «ШОСЬ» - це перший у Івано-Франківську спеціалізований магазин подарунків, у якому можна придбати оригінальні, креативні, не нудні подарунки до будь-якого існуючого (або й неіснуючого) свята:

·      подарунок на День Народження чи ювілей;

·      подарунок на Новий Рік – навіть крихітна річ з цього магазину заряджена на максимальну користь та затишок, тому ніколи не стане черговим пилозбірником;

·      подарунок на 8 березня для зовсім маленької чи дуже дорослої жінки, що без слів розповість про ваше особливе ставлення;

·      подарунок на 23 лютого чи інше національне чоловіче свято– чіткі, брутальні й на 100% корисні подарунки для справжніх чоловіків;

·      подарунок на весілля – можливо, з появою магазину «ШОСЬ» на весіллях в Івано-Франківську припинять дарувати сервізи, ковдри та фени, а почнуть – оригінальні вази та вазони для квітів, яскраві декоративні подушки, фоторамки для весільних фото, кумедні тарілочки й смішні чашки.

Простіше сказати, до якого свята тут немає подарунків, аніж перерахувати ті, до яких можна підготуватися, відвідавши магазин подарунків «ШОСЬ». Й мова не лише про пошук вдалого презенту, адже магазин також пропонує додаткові товари й послуги, аби ви могли зробити дарунок ще більш індивідуальним та персоналізованим.

По-перше, це яскраві повітряні кульки, які одним лиш своїм виглядом здатні створити атмосферу свята. По-друге, величезна колекція вітальних листівок, які скажуть більше за слова. А ще за потреби можна буде замовити підготовку корпоративних подарунків з єдиним стилістичним оформленням.

Що можна буде побачити на полицях магазину?

Асортимент магазину майже повністю складається з товарів, спроектованих та виготовлених в Україні. Й мова не про «підвальні» сувеніри, яких й так вистачає у місті, а про оригінальні, сертифіковані й безпечні товари. Товари від провідних українських брендів, подекуди відомих в усьому світі – SAMMY ICON, ORNER STORE, MASLO TOM, RAYSTONE, 1DEA.ME, Gifty, Гусь та ін.

Для всіх, кому вже зараз хочеться дізнатися більше про магазин та його асортимент, можемо порадити відвідати інтернет-магазин подарунків "ШОСЬ". Це єдиний великий онлайн-магазин подарунків на Західній Україні з величезним асортиментом, помірними цінами та оптимальнім часом доставки. Тож якщо вам необхідно купити подарунок негайно, до відкриття магазину, можете скористатися сайтом й паралельно побачити, що саме пропонуватиме магазин «ШОСЬ» іванофранківцям за декілька тижнів.