Виборчий штаб Володимира Купчака шокований «тушкуванням» свого кандидата: «Це зрада не тільки команди, а й виборців»


Команда, яка минулого року працювала на виборах до Верховної Ради України з кандидатом від об’єднаної опозиції Володимиром Купчаком шокована з рішення свого кандидата про вихід з фракції «Батьківщина».

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив Дмитро Романюк – керівник виборчого штабу тоді ще кандидата в депутати від об’єднаної опозиції в одномандатному виборчому окрузі №84 Володимира Купчака.

«Це був шок для мене особисто і для всієї команди. Це зрада не тільки команди, яка з ним працювала, а й виборців, які за нього голосували», - говорить Дмитро Романюк. За його словами, Володимир Купчак зрадив команду людей, яка об’єдналася на певних моральних цінностях, працювала для досягнення результату й не очікувала такого повороту подій. Команда Володимира Купчака досі не може оговтатися після шоку.

Крок нардепа Володимира Купчака розчарував і Дмитра Павличка, який протягом виборчої кампанії активно агітував за кандидата від опозиції.

«Всі вірили і надіялися, бо мали спільні цінності. Як можна було передбачити, що людина, яка клянеться на Біблії, може стати тушкою? Після цього треба робити правильні висновки», - говорить керівник виборчого штабу Володимира Купчака у 2012 році Дмитро Романюк.

 

До теми: Нардеп Володимир Шкварилюк про свого протеже Володимира Купчака: «Зрадник є зрадник. Він ставив руку на Біблію. І Бог йому суддя»

До теми: Арсеній Яценюк назвав нардепа Володимира Купчака «політичною проституткою» і хоче дати йому по морді

До теми: Олесь Доній: Саме час повернутися керівникам фракцій до до моєї пропозиції створення надфракційного об’єднання

До теми: Володимир Купчак: Нинішні партійні вожді зрадили ідеали опозиції і саму Юлію Тимошенко

До теми: Нардеп Володимир Купчак закликає створити нове політичне об'єднання