Виконавча служба описуватиме майно калушан, що боргують за комуналку


Виконавча служба спільно з працівниками КП «Водотеплосервіс» здійснюватиме опис та вилучення майна калушан, які заборгували за послуги великі суми.

26,3 млн. грн. – саме стільки місто має оплатити за опалення, водопостачання та водовідведення. Цими днями кандидатами на вилучення майна стали власники квартир з проспекту Лесі Українки, вулиць Пушкіна та Шкільна, повідомляють “Телевізійні новини Калуша”.

Заборгованість на 1 жовтня за послуги КП "Водотеплосервіс" склала 26, 3 мільйона гривень. За водопостачання та водовідведення 8,7 млн.грн., решта левова частка за опалення. Комунальне підприємство звернулось до суду з цього приводу. Згідно рішень після ряду судових засідань, представники КП “Водотеплосервіс” спільно з виконавчою службою відвідали будинки, де проживають неплатники.

Кандидатами на вилучення майна стали власники квартир з проспекту Лесі Українки, 12, 13, 14, вулиць Пушкіна, 6 та Шкільна, 2.

Найбільший борг за цими адресами склав 60 тисяч гривень. Далі не менш вражаючі суми - 47 000, 33 000, 16 000 та 6 000 гривень.

Виконавча служба разом з представниками "Водотеплосервісу" хотіли перевірити майновий стан боржників та описати майно в той день не вдалося потрапити в помешкання. Власників або не було вдома, або не відкривали.

Нагадаємо, раніше у Калуші комунальники вивісили на білбордах адреси найбільших боржників.