Виконком затвердив за що франківські медпрацівники отримуватимуть премії


Положення про преміювання працівників закладів охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради прийняли на засіданні виконавчого комітету.

Зокрема, преміювання здійснюється за підсумком роботи за місяць, квартал, рік у межах затвердженого фонду оплати праці, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

При визначенні розміру премії враховується відсоток укладених декларацій лікар-пацієнт, виконання плану амбулаторних відвідувань, наявність/відсутність скарг від пацієнтів та інші рейтингові показники за різними профілями надання медичної допомоги.

Окрім того, преміювання працівників можливе з нагоди державних, святкових і професійних свят, ювілейних дат – 50, 55, 60 років, а також 20, 30, 40 років трудової діяльності в галузі охорони здоров’я в межах затвердженого фонду оплати праці.

Розмір премії кожного працівника визначається виходячи з розміру посадового окладу з урахуванням кваліфікаційної категорії, розряду або середньомісячної заробітної плати, та залежить  від особистого внеску в загальні результати роботи відділення.