Винахідниця з Китаю розробила підсвічування грудей


Винахідниця і блогерша з Китаю по імені Наомі Ву показала своїм шанувальникам новий високотехнологічний наряд, що змушує її груди нібито світитися зсередини.

Секрет в силіконових імплантатах всередині її грудей і в хитрою системі підсвічування, яку вона розробила самостійно, пише Ogogo.

Наомі Ву, також відома як блогерша-винахідниця з промовистою ніком SexyCyborg створила корсет, в якому її груди виглядають так, ніби всередині встановлена підсвічування. Вона випустила на своєму YouTube-каналі відео, в якому розповіла, як їй прийшла в голову така ідея і як її вдалося здійснити (і, звичайно, показала пристрій в дію).

Натхнення вона черпала з відео, яке опублікувала на Reddit користувачці goodgirl_pornaddict. У цьому ролику жінка з силіконовими імплантами в грудях підносить до них потужний ліхтарик, і груди починають цілком майже рівномірно світитися. Наомі вирішила повторити цей ефект в своєму новому винаході.

У цьому їй в нагоді навики технічного дизайнера. Наомі відома вже досить давно, і високотехнологічна одяг – один із напрямів роботи, які її прославили. Правда, не обходилося без складнощів, але з часом їй вдалося переконати скептиків, які вважали, що дівчина з такою зовнішністю не може бути інженером. Для свого корсета вона використовувала трубки з светопроводящего оптоволокна: якщо світити ліхтариком з одного кінця, світло передасться в інший.

Підсвічування підходить до грудей Наомі з боків. Вона навіть не стала маскувати оптоволоконні трубки – вони стали атрибутом її кіберпанківського наряду. Ліхтарики при цьому висять у Наомі на спині. До свого костюму вона додала пару міні-проекторів, висвітлюють написи на землі поруч з її ногами.

Повна версія відео з’явилася на каналі Наомі 31 липня, і зараз у нього лайків в 55 разів більше, ніж дізлайков. А значить винахідниця не помилилася з вибором високотехнологічного способу підкреслити свою зовнішність, і, можливо, багато жінок з імплантами в грудях захочуть собі такий же корсет.