Випадіння волосся – проблема, яку можна вирішити!


Густе, здорове, блискуче та доглянуте волосся у всі часи було еталоном жіночої краси. Тим не менш, з проблемою випадіння волосся зіштовхується ледь не кожна сучасна жінка. Адже неправильне харчування та стрес миттєво відображаються на стані нашого волосся.

Що робити, якщо ти перепробувала всі можливі шампуні, маски, вітаміни, а випадіння волосся не припиняється? Розпрощатись з мрією? Ні в якому разі! У нас є вихід - МЕЗОТЕРАПІЯ!

Мезотерапія – процедура ін'єкційного введення лікувальних препаратів, що складаються з набору корисних речовин: вітамінів, амінокислот, мікроелементів, які стимулюють обмінні процеси і вирішують проблему випадіння волосся, його ламкості та тьмяності шляхом насичення шкіри всіма необхідними корисними речовинами. Такі препарати називають «коктейлями».

Зазвичай «коктейлі» для мезотерапії волосся складаються з різноманітних вітамінів та мінералів, гіалуронової кислоти,колагену, і за показаннями - лікарські препарати.
Перед початком лікування обов’язковою є консультація трихолога або косметолога, який уточнить причину проблеми і вибере препарат для ін'єкцій. В даний час існує 5 типів лікувальних «коктейлів»: дія одних направлена на поліпшення тонусу судин голови, інші стимулюють волосяні фолікули, треті знімають запалення і насичують шкіру вітамінами, мікроелементами. Розчин вводять під шкіру голови на 1,5-4 мм і через кожні 1-1,5 см.

Результат від проведення процедури:
- припинення випадіння волосся;
- активація росту волосся;
- збільшення об’єму волосся;
- поліпшення стану шкіри голови;
- нормалізація роботи сальних залоз;
- блиск.

Після процедури мезотерапії суттєво поліпшується не тільки стан коренів волосся. Змінюється і його зовнішній вигляд, зникає надмірна жирність і лупа, поліпшується структура волосків, пришвидшується ріст.

Для досягнення видимого результату необхідно провести курс мезотерапії, який зазвичай складається з 8 – 10 процедур.

В медичному центрі «Оксфорд Медікал» процедуру мезотерапії волосся проводять досвідчені косметологи, які використовують виключно сертифіковані препарати!
Для більш детальної інформації або запису на безкоштовну консультацію косметолога телефонуйте: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (067) 3 777 299.