Випускниця з Верховинщини - одна з найкращих за результатами ЗНО


Цьогорічне літо як ніколи щедро обдарувало нас горян, і теплим сонцем, і повноводними дзеркальної чистоти джерелами, і родючими садами, грибами, ягодами, а також мріями. Мрії, високі, чисті, здається, так і пломеніють з юних сердець цьогорічних випускників, які знають чого хочуть, куди ідуть і навіщо їм ці такі незвідані і складні дороги.

Та з  мрії починається кожне життя, як і життя Іванни Ткачук, випускниці Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, пише verchovyna.at.ua.

Ця дівчина зуміла у свою розквітлу юність принести перші найкращі у районі та й, напевно, в Україні результати ЗНО. Іванка золота медалістка, призер обласної олімпіади з англійської мови. За даними Українського центру оцінювання якості освіти вона отримала з української мови та літератури – 198,5 з історії України—200 та з англійської мови – 197 балів. І ми усі сьогодні кажемо: "Так, Іванко, ти найкраща! В усьому. Бог поклав свою милостиву долоню на твоє сонячне молоде сімнадцятирічне чоло і обдарував не лише світлим розумом, глибокою мудрістю, але й скромністю і вражаючою красою".
 
Іванна Ткачук - єдина дочка у директора Верховинської ЦБС Ганни Степанівни Валігурської. Вона тішилися завжди своєю дитиною, закладала в її душу найкращі людські якості. І це їй вдалося. Тепер вона може пишатися своєю дитиною –  її материнські труди виявилися вражаючими.
 
… Іванна Ткачук ще не знає як складеться її доля, по яких стежках поведе її життя. Але вона точно знає, що доброта її серця, помножена на чистоту совісті і великої працьовитості, устремління дійти до мети, -- дадуть позитивні результати. Іванна з тих молодих людей, які штурмують вершини знань власними зусиллями і титанічною працею над собою. Верховинщина пишається тобою, Іванно. Світлих і успішних доріг тобі у житті, мила верховинко!