Високопосадовець з Прикарпаття зганьбився через неграмотний допис у Facebook


У мережі за допис із великою кількістю нечуваних помилок висміяли Миколу Богославця – нового співробітника Адміністрації президента.

Богославець — уродженець села Ясень, Рожнятівського району. Прикарпатець очолював у Рожнятівському районі Християнську-ліберальну партію України, голова організаційного комітету з питань створення та діяльності  Молодіжної Верховної ради України, інформує Бліц-Інфо.

У понеділок, 24 червня високопосадовець на своїй сторінці у Facebook створив пост про свою нову роботу в адміністрації Президента України. А також, описав завдання над якими буде працювати. Та в декількох коротких реченнях Богославець зумів зробити з десяток грубих помилок. 

Чиновник написав: "мижнародне спивробітництво", "тихнічна допомога", "инвестиції в Україну". Також зроблені помилки в словах "акредитований", "зв'язки" та допущені пунктуаційні неточності.

Пост шість разів редагували. Але навіть в остаточному варіанті була допущена помилка – пробіл після апострофа.

На запитання користувачів соцмереж про те, як Богославець «вліз» в АП, він відповів, що пройшов прозорий конкурс. Щоправда, не уточнив, який саме.

Користувачі соцмережі висловили здивування, як такі кадри можна брати в АП на такі важливі напрямки. Також рясніє помилками і його біографія на сайті "Лідерів нації".

До слова, через деякий час після висміювання та інформацію про це у ЗМІ пост про нову роботу прикарпатець видалив. 

За джерелами:  Обозреватель.