Вистава "Голоси"


У понеділок, 25 листопада, о 17.00 в рамках відзначення річниці подій на Майдані Івано-Франківський національний медичний університет запрошує студентів, викладачів, медиків та громадськість міста на виставу «ГОЛОСИ».

Це чи не перша в Україні постановка, у якій на сцену виходять не актори, а люди з фронту: дівчата і хлопці, які стояли/продовжують стояти на захисті країни від ворога. Сцена для них – це те ж поле бою. Вони не грають, а живуть. Знову проживають пекло війни...

Майдан, Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцеве, жахіття полону… На сцені страшна правда сьогодення, від якої не втекти, яка не залишає місця для байдужості чи непричетності. Вистава є спробою збудувати місток між суспільством й тими, хто воював, хто віддав своє життя за мир і спокій. «Наша вистава — це спроба дослідити еволюцію людини на війні та поза нею. Це спроба донести думку про те, що війна не зникла», - кажуть бійці. Нещодавно вистава «Голоси» з успіхом пройшли у Києві. Далі творча група мандрує Україною і ми радіємо, що у їхньому графіку є Франківськ :)

Довідково: режисер вистави ветеран війни на Донбасі, телеведучий, режисер театру і телебачення Євген Степаненко. 

БО МБФ "Творча Криївка" "Театральна резиденція для бійців".

Кількість місць обмежена.

Зголошуватись за номерами: 0 (66) 355 35 31, 0 (97) 67 3 680 7