Виставки та концерти: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську?


Вистави, презентації, кінопокази, лекції або ж тренінги. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 4 до 10 грудня.

У понеділок, 4 грудня о 16:00 у виставковому залі Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України відкриється виставка творів малярства Віктора Григорова.

Світлина від Миколи Якимечка.

Український живописець, художник-монументаліст. Народився у с. Семенівка, Запорізька область. 1961 закінчив Кримське ХУ ім. М. Самокиша, 1967 – КХІ (у В. Чеканюка). Учасник виставок з 1974. Член СХ УРСР (1976). Заслужений діяч мистецтв України (1993). Персональні виставки відбулися в Києві (1993, 2002), Відні (1991), Лілі (1993), Руані (1999), Сорренто (1994), Единбурзі (1997). Роботи зберігаються в музеях і галереях України, Франції, Італії, Німеччини, Австрії, Великобританії.

Також сьогодні о 18:00 в обласній філармонії в підтримку поранених бійців та реабілітаційного центру "Бандерівський Схрон" відбудеться благодійний концерт "Сильний духом"

У вівторок, 5 грудня о 18:00 в антикафе "Станції" розпочнеться лекція "Донявчання: дизайн, бізнес, копірайтинг". Деталі на сторінці події в Facebook.

Світлина від МЕДІА КІТ.

Також 5 грудня о 18:00 в науковому містечку "Нова енергія" в рамках курсу семінарів "Енергоефективність Вашого будинку від А до Я" відбудеться лекція "Відновлювальні джерела енергії". Вхід вільний.

Деталі на сторінці події у Facebook.

Світлина від ПЕЕК.

 У середу, 6 грудня Франківський драмтеатр запрошує на культову виставу "Солодка Даруся". Початок о 18:00.

"Найкращі солодощі можуть перетворитись на гірку отруту, наймиліша людина — на ворога, любов — на прокляття... А німота буває сильніша від найгучніших слів. Односельці вважають німу Дарусю божевільною та подейкують, що їй не можна... цукерок... 

Приголомшуюче одкровення в пронизливій пісенній оздобі, при тріпочучому, мов серце, світлі каганця. Вистава, що стала подією в театральному житті України та примусила заговорити про Івано-Франківський театр, як такий, що має потенціал для виходу на світовий рівень мистецтва. Краща, за словами авторки, постановка культового твору", - йдеться на сайті театру.

Результат пошуку зображень за запитом

У четвер, 7 грудня о 21:00 популярний український гурт "Epolets" презентує свій четвертий лонгплей "Діти моря" в Івано-Франківську.

Робота над альбомом тривала цілий рік. Концерт у Panorama Pub стане серединою всеукраїнського туру Epolets на підтримку нового альбому.

Epolets - рок-група з Одеси, яка з'явилася в 2012 році. На рахунку хлопців вже є три повноформатних альбоми, кілька синглів і кліпів.

Результат пошуку зображень за запитом

Також у четвер, в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбудеться концерт "Від класики до джазу". Початок о 18:30. 

Від класики до джазу

До теми: 17 місць, які варто відвідати в Івано-Франківську