Виставки та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, лекції або ж кінопокази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

​Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 9 до 15 липня.

Зокрема, у середу, 11 липня о 20:00 в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться концерт Above The Tree (Італія).

Музичний проект «Above the Tree» завжди відзначався неординарним поєднанням фольклору і авангарду. Стиль «Above the Tree» - це нескінченні переплетення африканської традиційної музики, первородного блюзу і авангардних експериментів зі звуком.

Світлина від Urban Space 100.

У четвер, 12 липня о 19:00 в асортиментній кімнаті (вул. Сахарова, 23) відкриття виставки та циклу подій - ПЛІД.

Плід дерева/материнський/ уяви/Адама і Єви, плід - різний і плід - однаковий. Початкова, ембріональна стадія життя, або, навпаки, - готовий продукт для споживання, як кінець процесу, результат доконаної дії. Плід, як явище хронологічно-послідовне і, водночас, нескінченне. Плід, як невпинна й невтомна метаморфоза, стадії якої випадково зафіксовані в проекті. Плід вміє бути як матеріально відчутним, так і ефемерно невловимим. Плід, як один з етапів життя, а життя, як один з етапів плоду. Часом плід - це наслідок дозволу, часом - солодкий предмет заборони. Звідки береться плід і що стається з ним після смерті?

Світлина від Асортиментна кімната.

У п'ятницю, 13 липня о 19:00 в Promprylad. Renovation відбудеться розповідь про сходження на Еверест.

На лекції ви дізнаєтеся: як готувалися учасники до експедиції, як проходила акліматизація, коли виходять на штурм вершини та що сталося на спуску і кого врятували учасники експедиції.

Світлина від Кулуар - походы в горы мира.

Вхід вільний, але потрібна попередня реєстрація

У неділю, 15 липня о 17:00 на вулиці Курбаса відбудеться вже традиційний "Квадрат Курбаса"

"Квадрат Курбаса" - це культурне, розважальне, мистецьке дійство, яке відбувається просто неба. Мета проекту показати, що Івано-Франківськ- самобутнє і цікаве місто, яке вміє дивувати креативними подіями. Цього року організатори обіцяють ще більше мистецтва, море корисної і цікавої інформації, несподівані колаборації та нові формати зустрічей.

Світлина від Квадрат Курбаса.