Виставки та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, лекції або ж кінопокази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 30 липня до 5 серпня.

Зокрема, у понеділок, 30 липня о 14:00 на Вічевому майдані відбудеться всеукраїнська акція "Лабіринт можливостей".

Це подорож лабіринтом, яка відкриє для вас можливості працевлаштування за кордоном. Що треба знати, аби подорож була успішною та безпечною? Тож кожен буде мати можливість перевірите свою обізнаність у правилах безпечної подорожі та працевлаштування. А також подивитися інтерактивний театр "Чи знаєш, що ти людина".

Світлина від Карітас Івано-Франківськ.

У вівторок, 31 липня о 18:00 у просторі Вдома відбудеться розмова про емоції та почуття: що нами керує?

Зазвичай емоційна реакція - це перше, з чим ми зустрічаємось перед тим, як переходити до вирішення певної життєвої ситуації (а ще й часто робимо той самий вибір, керуючись емоціями чи почуттями в певний момент). Але чи правильно ми їх розуміємо? І чи дійсно вони можуть нам нашкодити? Емоції та почуття - що це взагалі таке і як з ними "подружитись" будемо розбиратись на нашій зустрічі. 

Форма реєстрації.

Світлина від Alina Kasilova.

Цього ж дня, о 18:00 в клубі комунікацій відбудеться семінар "Як легко знайомитись з людьми".

Уявіть, що ви можете підійти і познайомитися з будь-ким хто вам до вподоби у Франківську! Продовженням знайомства може бути цікава робота, новий бізнес, комфортні відносини та багато чого іншого... Задумайтесь, чому ви раз за разом втрачаєте величезні можливості на своєму шляху? Ми знаємо ці відмовки: «він/вона мене "відшиє"», «у мене ж немає дорогого авто», «це неприйнятно», «а раптом у неї (нього) є хлопець (дівчина)» і т.д. Будьте готові позбутися своїх "тарганів" на семінарі. Ми розберемо як грамотно і ефективно познайомитися з будь-ким, і головне як зробити це комфортно.

Світлина від Клуб комунікації Івано-Франківська.

Для участі потрібно зареєструватись.

У п'ятницю, 3 серпня о 8:00 в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться FHM Лекторій: Юлія Черніцька.

говоритимуть про користь бігу для жіночого огранізму, будемо ставити цілі, і проговорювати як їх досягнути. Також будемо вчитися шукати мотивацією для занять спортом.

Світлина від Frankivsk Half Marathon.

У суботу, 4 серпня о 16:00 на Вічевому майдані стартує фестиваль культур Global Village 2018.

Більше 30 студентів-волонтерів з різних країн світу приїхали поділитись з Івано-Франківськом своєю культурою, танцями, музикою та стравами. Відчуй це різноманіття на щорічному фестивалі культур!

Світлина від Global Village - Фестиваль Культур 2018.

У неділю, 5 серпня о 17:00 на вулиці Курбаса відбудеться вже традиційний "Квадрат Курбаса".

"Квадрат Курбаса" - це культурне, розважальне, мистецьке дійство, яке відбувається просто неба. Мета проекту показати, що Івано-Франківськ- самобутнє і цікаве місто, яке вміє дивувати креативними подіями. Цього року організатори обіцяють ще більше мистецтва, море корисної та цікавої інформації, несподівані колаборації та нові формати зустрічей.

Світлина від Квадрат Курбаса.