Вистави, концерти та вечірки: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську?


Гадаєте, як цікаво провести час? Не знаєте куди піти? Щодня в Івано-Франківську відбувається багато цікавих подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 16 до 22 вересня.

Зокрема, у понеділок, 16 вересня на 20:00 в громадський ресторан Urban Space 100 запрошують франківців, які планують стати проектним менеджером і хочуть керувати командами.

Project manager - це майже супермен або супервумен, людина, яка може зібрати і організувати команду. Знаходить спільну мову і мотивує кожного учасника, щоб горіли очі і не горіли дедлайни. А ще - спілкується з замовником, розуміє всі забаганки і трансформує їх у готовий продукт.

"На нашій події разом зі спікерами розберемося: бути PМ-м в IT компанії - це дар чи прокляття? Ти дізнаєшся: хто такий Project manager; що таке проект і які проекти бувають; плюси і мінуси роботи PM-a; що потрібно знати і які навички потрібно мати для роботи",- пишуть у мережі організатори.

Реєстрація за лінком.

Світлина від Beetroot Academy - Ivano-Frankivsk.

У середу, 18 вересня о 18.00 в палаці Потоцьких відбудуться "Шляхетні бесіди". Організатори запршують фотографів, фотохудожників та усіх, хто цікавиться міським простором Івано-Франківська на розмову за темою: "Палац Потоцьких у світлинах".

Мета – налагодження співпраці з фотохудожниками та Палацом Потоцьких для реалізації спільних проектів, творчої реалізації, відкриття нових локацій для фото тощо.

"Приєднуйтеся до шляхетної бесіди та обміну знаннями і досвідом для майбутньої співпраці. Палац Потоцьких XXII століття — платформа для комунікацій!",- пишуть у мережі.

Світлина від Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».

У четвер, 19 вересня о 18.30 на подвір'ї палац Потоцьких (вул. Шпитальна, 5, вхід через головну браму) відбудеться благодійний концерт "На шапку".

Вхід вільний. Благодійна пожертва На_шапку за вашою спроможністю. Для вас виступатимуть:

  • Фольклорний гурт "Ґаздиньки" від Вокальна-студія "Ліра" Утворився два роки тому, серпень якраз ювілейний місяць. За ці два роки було чимало виступів, фестивалів, конкурсів і перемог. Одна з найвагоміших - перше місце на найбільшому міжнародному фестивалі української пісні "Молода Галичина" В репертуарі - українські народні пісні різних регіонів, але "Ґаздиньки" - то зазвичай весело. Єдина лірична - "Козак від'їжджає" в репертуарі, бо це улюблена керівниці гурту - Oksana Lisovska.
  • Пенсія Pensiya - соціально-музичний постпанк проект, до якого запрошуються ЛЮДИ, - без посвідчень та вікових обмежень. «Коли робиш тільки те, що пре, а необов'язкове не робиш, - це і є пенсія…», - кажуть пенсіонери :) До речі, учасники проекту в разі потреби отримають ще й антистресову терапію. Як то? Приходьте і побачите/відчуєте ...  

#На_шапку - серія благодійних концертів на підтримку онкохворих дітей Івано-Франківська та Онкогематологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні.

Світлина від ГО

Таож 19 вересня о 19:00 в Івано-Франківську відбудеться презентація першого роману Макса Кідрука з доповненою реальністю «Доки світло не згасне назавжди»

Місце проведення: Університет Короля Данила, (вул. Є. Коновальця, 35)

Анотація: Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися.

Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Лишайтеся на лінії, стежте за анонсами! Попереду буктрейлер, уривок, плейлист і ... мобільний додаток! Квитки можна придбати онлайн.

news-image: Презентація першого роману Макса Кідрука з доповненою реальністю

Зокрема, 19-21 вересня Івано-Франківськ прийматиме Асамблею кільця європейських ковальських міст. Основною локацією дійства стане територія палацу Потоцьких.

У програмі заходу кування, виставка кованих робіт, симфонічний рок-оркестр “Бревіс”, лазерне шоу та багато іншого. Повну програму читайте тут.

У п’ятницю, 20 вересня Urban Space 100 о 18:30 розпочне святкувати проведення 1000-ої події. Вже біля п’яти років заклад проводить безкоштовні лекції, тренінги, семінари, презентації і концерти.

У програмі вечірки:
— зустріч з організаторами, спікерами і друзями
— розіграш вечері на двох в Urban Space 100
— концерт гурту Deepwine
— Dj сет від Romka Kech
— special drinks
— багато нових знайомств

"Збирайте друзів. Адреса незмінна. Хороший настрій гарантовано!",- пишуть органіатори.

Світлина від Urban Space 100.

Вистава "Віденська Кава" вирушає у великий всеукраїнський тур! Тому цього ж дня, 20 вересня вистава драматурга Дмитра Корчинського та режисера Ігоря Марусяка, завітає в Івано-Франківськ!

Любовний п'ятикутник – Сталін, Гітлер, Троцький, Фройд і таємнича жінка. Вони зустрінуться разом у віденській кав'ярні напередодні Першої світової війни…

Віденська кава” буде тобі смакувати, якщо: Ти налаштований на позитивне сприйняття специфічного і далеко не завжди толерантного гумору майстра політичної провокації Дмитра Корчинського. Єдиного українського драматурга, забороненого в Московії. Хоча б трохи знаєш біографії чотирьох головних героїв, щоб зрозуміти жарти, пов'язані з історичними подіями. Адже сюжет “Віденської кави” бере за основу реальні події. Хочеш прорефлексувати щодо паралелей із сьогоденням та війнами і злими геніями двадцятого століття

Жанр – інтелектуальна комедія
Сценарій – Дмитро Корчинський
Режисер – Ігор Марусяк

Тривалість 100 хв. У ролях: Лідія Семесюк, Назар Борушок, Сергій Федорчук, Віталій Чорний, Павло Довгань-Левицький

Квитки - тут.

Світлина від Вистава Віденська кава.

В останній день тижня, 22 вересня 0 18:00 в Драмтеатрі відбудеться парад концертів Мирослава Скорика.

Легенда української класики Мирослав Скорик – композитор, який і досі продовжує натхненно створювати нові твори. Цей концерт унікальний – у програмі звучатимуть твори, які маестро присвятив знаменитим митцям в різні роки, а виконають їх саме ці музиканти! Десятий скрипковий концерт М. Скорик присвятив одному з найкращих скрипалів Галичини Марку Комонькові.  Скрипаль-віртуоз зі Швейцарії Олег Каськів виконає присвячений йому П’ятий скрипковий концерт. Другий віолончельний концерт виконає один з найвідоміших віолончелістів України киянин Олександр Пірієв. Також у концерті прозвучать декілька творів М. Скорика, які вже стали класикою, зокрема “Карпатський концерт”.

Вартість квитків - 150 - 400 грн.  Придбати квитки онлайн зручно за посиланням:
http://bit.ly/2KQEs6h
http://bit.ly/33o2YUT

Світлина від Music-Review Ukraine.