Вистави, семінари і крута наука: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську?


Вистави, презентації, зустрічі, або ж покази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 11 до 17 лютого.

В понеділок, 11 лютого о 10.00 год. в містечку Нова Енергія New Energy стартує "Тиждень крутої науки".

З новою програмою та новими силами ми будемо з дітками експериментувати, творити прекрасне, навчатися граючись! Наука-крута, навчання-цікаве! 0979595900 (обов'язковий запис, бо кількість місць обмежена).

Всю програму можна переглянути за посиланням.

Світлина від Нова Енергія New Energy.

Цікавим на події буде вівторок, 12 лютого. Зокрема о 18.00 год. у Франківському драмтеатрі розпочнеться вистава "Слава героям".

Специфічна  комедія «Слава героям» - вистава-діагноз. Діагноз сьогоднішньому соціуму, історії і нашому майбутньому. Це приступ болісного сміху, що змінюється плачем.  В основі сюжету лежить сучасна історія двох ветеранів – УПА та Великої Вітчизняної війни, яких доля зводить в одній лікарняній палаті… ​

О 19.00 год в PromBar (Академіка Сахарова, 23) відбудеться Прем'єра нових історій Ukraїner. Вхід вільний.

Впродовж п'яти днів учасники інтенсиву Школа Ukraїner│Сторітелінг. Монтаж відеоісторії вивчали досвід Ukrainer в створенні відеоісторій, та в ході практичної частини монтували нові експедиційні історії. Запрошуємо вас першими побачити їх на PromBar.

Світлина від Multimedia lab.

У середу, 13 лютого о 16.00 год. розпочнеться Розколяда у "Просвіті" (вул. Грушевського, 18). Вхід вільний.

З нагоди 90-річчя ОУН запрошуємо на просвітянську розколяду. Маємо нагоду зустрітись у "Просвіті" і почерпнути багатства із духовної криниці та заглибитися в традиції української культури. Свято буде у національно-патріотичному дусі.

Цього ж дня о 18.30 год. в готелі "Станіславів" (Чорновола 7) розпочнеться безкоштовний семінар "Освіта в Канаді: інвестиція в майбутнє". Вхід вільний за попередньою реєстрацією. Реєстрація за посиланням.

Запрошуємо жителів міста Івано-Франківська відвідати безкоштовний семінар "Освіта в Канаді: інвестиція в майбутнє". До Івано-Франківська приїжджає директор по набору студентів канадського університету – The University of Winnipeg - Ashley Dunlop. Дізнайтесь про навчання в Канаді від самих представників канадського університету.


Світлина від CIP StudyAbroad.UA.

На день закоханих, 14 лютого з 17.00 год. франківців кличуть в Центр сучасного мистецтва (Марійки підгірянки, 23) на виставку живопису Михайла Дейнеги "Кольорострім".

Художник представить публіці більше 30 живописних полотен, в яких вирують справжні емоції та почуття, нестримний потік яскравих кольорів та образів! В час відкриття виставки - відбудеться Благодійний аукціон задля підтримки івано-франківського художника Володимира Луканя.

Любителі театру також зможуть цікаво провести вечір. О 18.00 год. франківців запрошують на виставу про кохання "Гуцулка Ксеня".

Мюзикл "Гуцулка Ксеня" - це поєднання сучасної технології з українською автентикою. Зокрема, серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук. А родзинкою сценічного рішення стане лазерне шоу від команди “Show Service”. За сюжетом, до Ворохти зі США прибувають українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині «свідому українку» і одружиться з нею. ​

Результат пошуку зображень за запитом

На завершення робочого тижня, у п'ятницю, 15 лютого о 19:00 в приміщенні обласної філармонії на франківців чекатиме вибухова вистава "WHO'S BAD?" за мотивами казки Антуана де Сент-Екзюпері "Маленький принц".

Нове бачення найзагадковішого і найгеніальнішого твору усіх часів! Космічні хореографічні та пластичні номери! Серцебиття короля поп-музики Майкла Джексона!
Вистава піднімає гостру тематику наркоманії, алкоголізму, залежності від соціальної сітки, грошей, слави, думки оточуючих - весь той бруд, який сучасна людина втягує в себе як губка...

Світлина від НОВИЙ ТЕАТР.

У неділю, 17 лютого, франківцям пропонують поринути у світ спорту. О 10 ранку в коледжі фізвиховання (Мазепи, 122А) відбудеться IV Кубок Західної України з Зендокай карате-до.

Світлина від Zendokai Budo Karate Ivano-Frankivsk.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!