Вистави та концерти: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську?


Вистави, презентації, лекції або ж кінопокази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 24 до 30 грудня.

У вівторок, 25 грудня о 18 годині в обласному драмтеатрі покажуть виставу "Любов до гробу​".

Неймовірна жінка вміє наповнити життя чоловіка, якого кохає. Вона щедра, пристрасна. Вона віддає всю себе цілковито. Від неї нікуди не дітися. Якщо ви намагаєтеся бути терплячим, вас звинувачують у холодності. Якщо ви відмовчуєтеся у відповідь на провокації, то ви автоматично стаєте «безсердечним монстром, що зіпсував усе її життя». І боронь Боже сказати чого зайвого, тоді вже знайте - ця інформація тепер працює проти вас. Все, ви в пастці! Але, на щастя, італійський драматург Альдо Ніколаї знайшов вихід. Попереджаємо, метод негуманний, тому секретний. Після перегляду прохання не розголошувати.

Світлина від Франківський драмтеатр.

У середу, 26 грудня о 19 годині в Promprylad.Renovation відбудуться ІТ-вечорниці "Discovery Phase: How to get a predictable outcome".

Робота з клієнтом у сервісному бізнесі завжди починається зі знайомства з майбутнім продуктом. Разом із Романом Капієм розглянемо discovery phase з перспективи продуктового дизайну та продуктової стратегії, поговоримо про специфіку конкретних етапів розробки продуктів і спробуємо зрозуміти, що саме в цьому процесі може ускладнювати роботу, а особливо в останні місяці перед релізом.

Будемо чесними, тому розповідатимемо про реальні фейли та ділитися досвідом виходу з таких ситуацій. Інформація стане корисною для бізнес аналітиків, продакт менеджерів, проджект менеджерів, UI/UX дизайнерів, а також частково для сейлз та маркетинг менеджерів.

Участь безкоштовна за умови реєстрації за посиланням

Світлина від IT Вечорниці.

У четвер, 27 грудня о 18:30 у франківській філармонії відбудеться "Новорічний сюрприз" від Академічного камерного оркестру «Harmonia Nobile».

Художній керівник та концертмейстр — народна артистка України Наталія Мандрика. Солісти: Олександр Харламов - бас, соліст Національної філармонії України, м. Київ, Оксана Кречко - сопрано, солістка філармонії ім. Ірини Маланюк, м. Івано-Франківськ. В програмі новорічно-розважальна музика.

Квитки можна придбати онлайн.


Світлина від HARMONIA NOBILE.

Вже о 19 годині Urban Space 100 святкуватиме 4 роки разом з гуртом [О].

Ми з дитинства пам’ятаємо, що саме напередодні Різдва трапляються найчарівніші дива. Одне з таких сталося 4 роки тому, коли неймовірна ідея об’єднала сотню людей і у місті з’явився громадський ресторан.Разом пригадаємо чого досягнули за цей період, вип’ємо по коктейлю за відкриття Urban Space 500 у Києві і пригостимо кожного святковим тортом І, звісно, будемо танцювати, адже цього вечора з нами - дивовижні музиканти, які створюють музику майбутнього на новій українській сцені - Гурт [О] (O. Official

Світлина від Urban Space 100.

Окрім того, 27 грудня о 19 годині в "ФранКо" відбудеться концерт Піаніста Майдану з альбомом "ЗахистВільнихСердець".

Третій концерт Піаніст Майдану на честь виходу сольного альбому "ЗахистВільнихСердець". Один з п'яти завершуючих цей рік концертів, за для яких, композитор покине зону бойвих дій на сході України та завітає до Вашого міста.
Вечір фортепіанної музики в жанрі 'історична неокласика' у виконанні автора. 
Під час концерту у Вас буде можливість придбати диск "ЗахистВільнихСердець" з автографом композитора.

Світлина від Piano Extremist.

На завершення тижня, 29 та 30 грудня о 18 годині на сцені франківського драмтеатру покажуть виставу "Гуцулка Ксеня".