Витвицька ОТГ отримає грант на розвиток екологічних видів транспорту


Асоціація велосипедистів Києва оголосила результати конкурсу на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018 серед об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громадських організацій, зареєстрованих на території цих ОТГ.

Метою конкурсу була популяризація в об’єднаних територіальних громадах сталих видів транспорту, що мають низький вплив на довкілля, підвищення спроможності ОТГ та громадських організацій, які зареєстровані на території цих ОТГ, планувати і впроваджувати проекти, спрямовані на популяризацію сталих видів транспорту, інформує прес-служба ОДА.

Переможцями конкурсу на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018 стали 11 об’єднаних територіальних громад або громадських організацій, зареєстрованих на території цих ОТГ. Серед них є й об’єднана територіальна громада Івано-Франківщини – Витвицька сільська ОТ.

Додамо, що проект «Зелене світло для велоруху в громадах» здійснюється за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.