Як економно відпочити в Україні: 5 напрямків на літо


Організувати шикарний відпочинок і не витратити на нього всю зарплату?! Це можливо, якщо знати на чому, як, та де економити. Зараз в Україні діє декілька туристичних порталів, які дозволяють забронювати готелі, апартаменти та замовити екскурсії і відпочинок у ресторані.

Карпати та Закарпаття

В українські Карпати приїздять не лише українці, адже відпочивати в горах можна у будь-яку пору року. Влітку туристам пропонують спокійний відпочинок у SPA при готелях або активний туризм для любителів екстриму. Основні курорти Карпат — Буковель, Драгобрат, Славське, Яремче, Татарів, Микуличин, Мигово, Поляниця. Вибір готелів тут досить широкий — від парк-готелів, що нагадують відпочинок на елітних курортах Європи, до приватних апартаментів та котеджів. Активно туристи обирають і зелений туризм у садибах.

Бази відпочинку користуються високою популярністю: екскурсії в гори, рафтинг, велосипеди, кінний відпочинок, майстер-класи. Знижки на відпочинок досить великі: від 20 до 80%. Для того, аби в повній мірі насолодитись всім цим, варто орієнтуватися на вартість відпочинку для двох осіб на подовжений вікенд —  з п’ятниці до понеділка, 4 дні та 3 ночі відповідно.

У готелі на Буковелі відпочинок коштуватиме від 1599 грн. з купоном. У вартість входить: проживання у номері напівлюкс, харчування — сніданок та вечеря, користування басейном, шезлонгами, сауною, прокат велосипедів.

txt3

В популярному серед туристів готелі “Газдівська Хижа” відпочинок в номері категорії стандарт з повним пансіоном коштуватиме 1199 грн.

На базі відпочинку “Лазок” на Закарпатті відпочинок по акції коштуватиме лише 799 грн. замість 1380 грн.

5

Відпочинок на морі

Українське узбережжя — гарна альтернатива іноземним курортам. Пляжі у готелів завжди кращі, ніж публічні. Проте вибрати готель на морі — завдання не з легких, тому що вибір досить широкий. Передмістя Одеси, Затока, Грибівка, Залізний порт, Коблево та Арабатська стрілка — курортні напрямки для пляжного відпочинку в Україні. Азовське або Чорне море, лінивий або активний відпочинок — залежить від вподобань.

soln-3

Відпочинок на вікенд для двох у куротному комплексі “Сонячна” у Затоці коштуватиме від 599 грн у номері категорії економ. Відпочинок у Затоці настільки популярний серед українців цього року, що бронювання вже діє на оксамитовий сезон. Користувачі сервісу рекомендують для вдалого відпочинку саме цей курорт у Білгород-Дністровському районі.

Якщо ви хочете відпочити у Коблево, то на базі відпочинку з власним пляжем можна забронювати номер категорії люкс всього за 690 грн замість 1000 грн. Така суттєва економія діє по акції і на високий сезон.

Лікувальні курорти

Покращити здоров’я та самопочуття можна за вікенд на курортах Трускавця, Моршина, Солотвина.

Спелеотерапія — популярний метод немедикаментозної реабілітації, яку часто обирають українці в рамках свого відпочинку. Розчин солоних озер, вод соляних шахт та карстових печер солонтвинських курортів дає позитивний ефект при лікуванні розладів серцево-судинної та дихальної систем, шкірних проблем, алергій, опорно-рухового апарату. Широкий вибір спелеотерапії пропонують санаторії за вікенд від 995 грн з харчуванням.

solotvino

Відпочинок у туристичних містах

Туристичні міста-візитівки України — Одеса, Львів, Ужгород, Кам’янець-Подільский, Київ — пропонують дуже широкий вибір готелів різного класу та категорій, різноманіття екскурсій та активного відпочинку.

kamyanets-2

Краса неповторних пейзажів Смотрицького та Дністровського каньйонів, старовинний дух мурів Хотина, велич скельних монастирів на схилах Бакотського заливу — все це принади Подільського краю. Подивитися фортецю, покататися на конях, скуштувати смачну українську кухню можна у Кам’янці-Подільскому у готелі “7 днів”. Вікенд зі знижкоюкоштуватиме всього 550 грн.

Заміський туризм

Основні напрями — це бази відпочинку під Києвом, Львовом, на Шацьких озерах.

Прекрасний відпочинок на популярних озерах пропонують готелі та SPA комплекси Волинської області. Ще в 1983 році Шацькому району надали статус Національного природного заповідника, а тепер цей курорт розвивають як всеукраїнську здравницю. Кришталево чисті озера та цілющі підземні джерела популяризують Волинь серед туристів.

З купоном за 1499 грн. ви можете відпочити 4 дні/3 ночі вдвох в готелі оригінальною вартістю 3000 грн.

vol-2

Джерело: inspired.com.ua