Як франківці відзначатимуть День народження Франка


27 та 28 серпня в Івано-Франківську відзначатимуть 163-й День народження Івана.

Про це у вівторок, 27 серпня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповіла директор департаменту культури Надія Загурська, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За її словами, розпочнеться відзначення прокладанням квітів до пам'ятника. О 13:00 в краєзнавчому відділі Центральної бібліотеки відбудеться літературна вітальня "Іван Франко – будитель національної ідеї". Також у програмі заплановані "Франкові читання" вулицями міста та виставка робіт учасників Відкритого міського конкурсу образотворчого мистецтва "Франковий мотив". 

«У кожній бібліотеці відбувається виставка присвячена великому Каменарю. Окрім того, сьогодні о 14 на вулицях міста відбудеться Франкові читання», - зауважує Загурська.

У середу, 28 серпня вшановуватимуть пам'ять Франка у двох бібліотеках міста. Зокрема, о 13.30 у бібліотеці-філії №4 проведуть голосні читання "Читаємо твори безсмертного "Каменяра"", а у бібліотеці-філії №7 о 14:00 відбудеться заочна подорож "Станіславівські адреси Івана Франка"

Директор департаменту освіти Ігор Максимчук додав, що у школі №10 сьогодні проведуть Загальноміський педагогічний флешмоб до Дня народження І.Франка

Читайте нас в FacebookTelegram, та InstagramТільки найважливіші новини!