Як купити пентхаус у Івано-Франківську?


Сучасне динамічне життя надихає активних молодих людей та їхні родини оцінити власні вимоги комфорту та затишку. Вони вже не звертають увагу на вартість квадратних метрів у майбутній оселі, а обирають житло в Івано-Франківську, яке відповідає їх сімейним цінностям і стилю відпочинку.

Останні спостереження аналітиків свідчать, що все більше людей хочуть купити пентхаус у Івано-Франківську.

Переваги, які на початку здаються дрібницями, після переїзду рятують від багатьох незручностей. Для родини, яка не бажає розпочинати своє власне будівництво приватного будинку,простим вирішенням такого "квартирного питання" є купівля пентхауса з терасою в елітному житловому комплексі. Серед запитів до будівельних компаній трендом останніх років у Івано-Франківську є апартаменти з видом на міське озеро. Відпочинкова територія парку ім. Т.Шевченка та озера особливо приваблює молоді пари і родини з дітьми.

Кожен, хто мріє купити апартаменти в Івано-Франківську, має першочергове питання до забудівника про якість матеріалів та сучасне планування помешкань у будинку. Вимогам найвищої якості будівництва відповідають апартаменти і пентхауси елітного житлового комплексу "Парус" від будівельної компанії "Благо". Це ексклюзивний проект, який став взірцем комплексного вирішення всіх житлових аспектів.

Елітний житловий комплекс “Парус” поєднує в собі динамічне ділове життя із сімейним затишним дозвіллям. У даному проекті присутній великий підземний паркінг з охороною, що забезпечить вільний і просторий двір. Власники апартаментів відмінно відзначають енергоефективну систему опалення (конденсаційні котли Wessex ModuMax (Великобританія), сучасну електрифікацію з найновішими типами з'єднань, високу якість віконних систем та фасадів. Це, на даний момент, найвищої якості алюмінієва фасадна система CW 50-HI від Reynaers (Бельгія) зі спеціальною передобробкою “SEASIDE A”, та віконна система нового покоління MASTERLINE 8-HI від Reynaers Aluminium зі склопакетами, заповненими аргоном, а також з використанням прихованих петель, які підкреслюють ексклюзивний дизайн та буквально розчиняють вікна у особливо красивому малюнку фасаду будинку.

Унікальністю комплексу "Парус" також є його місцерозташування. Пентхаус з видом на міське озеро з великою терасою зачарує близьких та друзів, які у майбутньому завітають в гості до власників апартаментів. Простора тераса – чудове місце для стильної родини з дітьми, тут можна створити власний сад з оригінальними деревами та екзотичними квітами, або, навіть, облаштувати басейн. Керівники проекту відзначають чималий попит на такі елітні апартаменти в Івано-Франківську і бажання купити пентхаус з видом на міське озеро у відомих заможних людей міста та інших обласних центрів. Це означає, що майбутні мешканці житлового комплексу "Парус" – інтелігентні, сучасні, освідчені та стильні лідери, які вміють цінувати власний час, затишок і сімейний комфорт. Комплекс "Парус" вже підсвідомо ставить перед власниками житла вимоги до виховання та поведінки, тому це ще один бонус до всього, що отримають майбутні мешканці, якщо захочуть купити апартаменти у Івано-Франківську у ЖК "Парус".

З технічними перевагами проекту можна ознайомитися на сайті ЖК "Парус", а також переглянути усі планування пентхаусів та апартаментів. Найкращий варіант – зателефонувати до відділу продажу та прийти на огляд майбутнього житла безпосередньо на об’єкті. Ви на власні очі зможете побачити бездоганний вид на міське озеро та Карпати з вікон пентхаусу на 14-му поверсі і після цього зрозумієте, що кращого житла у Івано-Франківську не знайти. ЖК "Парус" – це ідеальний комфорт, якість, ексклюзивність. Це відповідь на Ваше питання – як купити пентхаус у Івано-Франківську?