Як проходить передвиборна агітація на Прикарпатті


Сьогодні, 27 грудня в Івано-Франківську ОПОРА презентувала дослідження "Івано-Франківщина напередодні виборчої компанії".

У вересні-грудні спостерігачі громадської мережі зафіксували на Прикарпатті 12 візитів дев'ятьох потенційних кандидатів, 110 матеріалів із ознаками джинси у газетах та 25 випадків "чорного піару", інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Також за спостереженнями ОПОРИ, на Прикарпатті активно використовують білборди, сітілайти та інші носії зовнішньої реклами. Найбільше використовують такі кандидати: Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Олег Ляшко, Андрій Садовий, Дмитро Добродомов, Руслан Кошулинський, Володимир Зеленський, Олександр Шевченко та Арсеній Яценюк.

За словами координатора громадського спостереження за виборами в Івано-Франківській області Богдана Морикіта, на Прикарпатті також зафіксували агітаційні палатки. 

"Активно розповсюджували політичні газети такі кандидати: Петро Порошенко, Олександр Шевченко (УКРОП), Дмитро Добродомов (Громадський рух "Народний контроль"), Андрій Садовий ("Самопоміч"), Арсеній Яценюк ("Народний фронт"). А партійні газети "Громадянської позиції" з інформацією про Анатолія Гриценка розповсюджувались через районні партійні організації",- каже Морикіт.