Як провести неділю в Івано-Франківську? Цікаві та безкоштовні події


У неділю, 16 травня в Україні відзначають одразу кілька свят - Трійцю, День батька та День медичного працівника.

Кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші та безкоштовні події, які відбудуться сьогодні в Івано-Франківську. 

О 12-й від Ратуші стартує безкоштовна екскурсія містом "Станиславів: від Потоцького до Франка". Гід - Ярослав Михальчук.

Також о 12 на Вічемову майдані в Івано-Франківську стартує день драйву й веселощів - "Свято морозива". Тут для дорослих і малих обіцяють багато цікавих конкурсів та гори смачного морозива від ТМ "Рудь". Щоправда, морозиво доведеться купити. За кожне, куплене на святі, тут обіцяють видавати квиточок на атракціон.

На франківців чекає безліч грандіозних оновлених атракціонів: танцювальні та водяні батли, аквагрим та тимчасові тату, гольф, дартс, твістер та чимало інших незабутніх розваг.

З 13:00 до 15:00 години в міському парку концертно-розважальна програма з нагоди відзначення Дня батька. Програма заходу передбачає вокальні і танцювальні виступи талановитих дітей, майстер-класи, фейс-арт, сімейні веселі старти, конкурси для татів, ігротеки, батут та багато призів для найактивніших учасників свята!.

Цього ж дня Івано-Франківськ вперше прийматиме богатирські ігри на кубок Європи, які стартують о 14:00 на Вічевому майдані. Організатори обіцяють справді видовищне дійство.

news-image: Івано-Франківськ вперше прийматиме богатирські ігри на кубок Європи

Також одночасно проходитиме Міжнародний турнір на кубок міського голови Івано-Франківська серед дівчат. Цього разу позмагається четверо дівчат. 

О 17-й франківців запрошують на презентацію книг історика, журналіста, редактора видання «Історична правда», засновника Музею-архіву преси – Вахтанга Кіпіані. Подія відбудеться у громадському ресторані «Urban Space 100». Кіпіані презентує одразу дві книги: «Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР» та «Друга світова. Непридумані історії. (Не) наша, жива, інша».

news-image: Презентація книг Вахтанга Кіпіані

До теми: Фарби, пробіжка і веселощі: У Франківську провели Color Run 2019