Як «Прикарпаття» поступилося краматорському «Авангарду»


Матчем в Івано-Франківську між «Авангардом» та місцевим «Прикарпаттям» розпочинався третій тур серед команд Першої ліги.

Після перемоги у попередньому турі, яку підопічні Володимира Ковалюка здобули у Петрово над «Інгульцем», вболівальники очікували здобуття очок у матчі із командою Донеччини, пише Репортер.

Звітний матч відвідала не велика кількість глядачів, яка розмістилась на нижньому ярусі Східної трибуни МЦС «Рух». Адже час проведення матчу був вибраний вкрай невдало – водночас відбувався матч між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем».

З перших хвилин, як і очікувалось, ініціативою володіли господарі поля, але реальних загроз для суперника вони не створювали. Перший небезпечний момент виник на 31 хвилині матчу, коли Василь Цюцура не влучив у площину воріт. Через декілька хвилин Цюцюрі не вдалося вдруге вразити ворота Артура Денчука – від вірного пропущеного м‘яча гостей врятувала перекладина воріт.

Міг відзначитись кращий бомбардир команди Ігор Худобяк, але його удар парирував воротар гостей. Здавалось, що в першому таймі глядачі не побачать забитих м‘ячів, Але вже у компенсований час, арбітр призначив дуже сумнівний штрафний удар в сторону воріт Остапа Вульчина. І удар Олексія Лобова досяг своє мети. При ударі, стінка іванофранківців розійшлась і м’яч повз воротаря господарів опинився у воротах.

Другий тайм фактично пройшов в атаках господарів поля, які дивом не змогли реалізувати хоча би один момент.
Як часто буває, перемогу здобула команда, яка фактично використала один свій момент у матчі. Натомість інша, не реалізувавши свої – програла.

МФК «Прикарпатя» зазнало другої поразки у сезоні та вдруге – на домашній арені із мінімальним рахунком 0:1. Наступний матч іванофранківці зіграють у п‘ятницю, 10 серпня. Суперником команди Володимира Ковалюка буде ковалівський «Колос» із Київщини. Початок матчу запланований на 18:30.