Як Шевченко «косить» під кандидата від «Слуги Народу»


Вибори все ближче і політичні кампанії кандидатів стають все цікавішими. Проте найбільше дратує, коли кандидати тримають своїх виборців за дурнів.

Візьмемо, до прикладу, кандидата від 85-го округу Віктора Шевченка (брата того самого Олександра Шевченка). Хоча й Віктор –  член партії  «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», на дочасні парламентські вибори йде самовисуванцем.

Однак, не все так просто. Коли на п’яти наступає нове покоління, можна з ним або боротись, або намагатись його копіювати. Якщо поглянути вперше на соцмережі Шевченка, агітаційні газети, чи проморолики – складається враження, що кандидат представляє партію «Слуга народу», яка за соціологічними дослідженнями має дуже високі рейтинги. Випадковість, чи спроба Віктора Шевченка геть заплутати виборців та «косити» під «Зе!команду»?  

Все почалось з невинних репостів на власну сторінку публікацій Президента, але далі пішли публікації кандидатів партії «Слуга народу» з інших округів. Для чого, самовисуванцю з 85 округу публікувати на власній сторінці відео звернення кандидатів з іншої партії з 83, чи 88 округу? Який наступний крок – публікувати відеозвернення свого безпосереднього опонента – кандидата від «Слуги народу» з округу, у якому балотується сам Шевченко?

До того, ж на всіх зустрічах із людьми, які кандидат, до речі, проводить у своїх комфортних умовах - на курорті «Буковель», він починає свій виступ з того, що висловлює свою підтримку «Слуга народу». А як розцінювати газети та відеоролики від Шевченка, які активно поширюються теж у характерному, добре впізнаваному зеленому кольорі? Звичайно, можна виправдовуватись тим, що партія «УКРОП» теж в зелених кольорах, проте, нагадаю, Шевченко йде на ці вибори самовисуванцем, без жодної прив’язки до якоїсь партії.

Що цікаво, це помітили навіть його прихильники, які цікавляться у Віктора Шевченка, чому він досі не знявся на користь кандидата від "Слуги народу"у своєму окрузі. 

Країні потрібні нові обличчя, а не добре, чи погано замасковані старі! Тим паче ще й таким брехливим шляхом. Чи Шевченко справді думає, що виборці такі дурні, що не розбиратимуться та не розрізнять двох ідеологічно різних  кандидатів? 

До теми: За зверненням ОПОРИ поліція перевірить агітацію Віктора Шевченка на «Буковелі»