Як у Франківську працюватимуть аварійні служби у новорічно-різдвяний період


Вже чотири роки у МІУК працює аварійна служба. Наразі цілодобово працюють дві спецбригади.

Про це у вівторок, 24 грудня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповіла в.о. директора КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» Наталія Ярощук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Цього року до МІУК надійшло 3307 заявок. Найбільше з них по електропостачанню, каналізаційних мережах та водопостачанню.

Аварійні служби виїжджають з 8 вечора до 9 ранку.

«З 28 грудня до 21 січня минулого року до нас надійшло 133 заявки. Сподіваємось, що цього року їх не буде більше», - зауважила Ярощук.

Водночас заступник міського голови Микола Вітенко зауважив, що наразі є тільки дві офіційні гарячі лінії, куди можна звернутись у разі необхідності. Це 750-600 та 15-80.

«750-600 це номер аварійної служби МІУК, а 15-80 служби оперативного реагування. Окрім того, офіційно повідомити про проблему можна на сторінці служби оперативного реагування. Не потрібно писати у Фейсбук на сторінку комуналки чи у групу «Франківчани». Також повідомлення не приймаються о 2 години ночі у вайбер», - наголосив Вітенко.

Натомість директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак зауважив, що аварійні служби працюють постійно попри свята.

За його словами, незабаром на офіційній сторінці комуналки опублікують номери, на які франківцям звертатися у разі аварійної ситуації.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!