Як вибирати книги для вивчення німецької мови


Сучасний світ пропонує нескінченну кількість методів для вивчення нової мови: від спілкування з її носіями через Skype до додатків у смартфоні. Але старомодне читання приносить такі переваги як адаптовані видання, що доповнені різноманітними навчальними матеріалами.

Книги легко закидаються до рюкзака і приносять задоволення від навчання у літаку, потязі, автобусі, готелі чи кафе.

Основні чинники вибору книги

Інтернет-магазин «Букля» – це «клондайк» для дорослих і дітей, які вивчають німецьку мову. На онлайнових полицях представлені оригінальні й адаптовані класичні художні твори, а також легка до сприйняття дитяча література з основами лексики і граматики. Правильний вибір книги на немецком языке залежить від трьох чинників:

  • рівня знань: початковий, середній або просунутий;
  • віку, оскільки дитячі книги не завжди підходять дорослим і навпаки;
  • цілей: мінімальний набір слів для туристичної поїздки чи глибоке розуміння мови.

В асортименті онлайнового ресурсу «Букля» зібрано безліч німецьких книг, читання яких допомагає на практиці зрозуміти особливості вибудовування речень носіями мови. «Berlin, Meyerbeer 26» одна з них. Видання розкриває секрети оренди квартир у Берліні, а додатковий компакт-диск допомагає розширити словниковий запас і поліпшити вимову.

Серія книг про Синдбада для дітей початкової школи – це безперервний ряд барвистих ілюстрацій, які фокусують увагу та полегшують розуміння тексту. У кожній книзі є словник з рекомендаціями по правильній вимові. Коли набридає повторення слів і перегортання картинок, зануритися у культуру, людей та події дозволяє читання класичних художніх творів і бестселерів.

Автори часто наповнюють тексти уривками пісень, ідіомами і фразеологізмами, що дає можливість відчути своєрідність німецькомовної культури. У каталозі магазина «Букля» можна знайти оригінальну версію «Siddhartha» Германа Гессе. Це історія молодої людини, яка з моменту первісної публікації торкнулася життя мільйонів людей. Родзинка тексту в примітках, коментарях і словнику, що дозволяють не відволікатися на пошук невідомих слів і фраз у спеціальних джерелах.

Читання – це недорогий і веселий спосіб знайомства з німецькою мовою. Купуйте книги за розумною ціною в інтернет-магазині «Букля» та інтегруйте твори відомих авторів до режиму навчання.