Як з'явилися журнали


Кращі цифрові журнали змінюють видавничу індустрію, як друкарський верстат, який «перевернув» світ. Новий винахід вперше в історії людства дозволив замінити трудомістке ручне копіювання книг, на масове виробництво знань.

Друковані машини використовувалися для випуску Біблій, релiгiйних й додаткових матеріалів у вигляді брошур, альманахів та інформаційних бюлетенів.

Як все відбувалося

У 1672 році французький письменник й драматург Жан Донно де Візе представив світу перший «журнал розваг», наповнений новинами, піснями, віршами і плітками. Незважаючи на критику за неінтелектуальний зміст, забавне видання отримало визнання у Франції. Потреба суспільства в знаннях дозволила журналам стати популярним культурним продуктом.

Наприкінці 17 століття періодична продукція виходила кілька разів на тиждень. Зовні вона нагадувала газети, а внутрішньо – золоту середину між глибинними дослідженнями й короткими резюме. Слово «журнал» придумав англієць Едвард Кейв, відштовхуючись від арабського слова «махазін», що означає сховище. Його співвітчизник Герберт Інгрем створив перше ілюстроване видання.

Спочатку журнали продавалися в газетних кіосках, але поступово багато компаній стали поширювати «культурні продукти» за передплатою. Цим же способом можна приєднатися до читачів нового цифрового lifestyle-видання Eventukraine – міксу зі спорту, дозвілля, стилю, краси, успіху й подорожей. Інтелектуальний журнал стане вашим GPS у морі актуальних тенденцій та свіжих ідей від шановних експертів.

Подібно першим друкованим аналогам про стиль життя, нове видання висвітлює питання здоров'я, спорту, одягу й краси в зручному онлайновому форматі. Кожен розділ пропонує ексклюзивні інтерв'ю з визнаними професіоналами і корисні поради в різних сферах життя, що дозволяють робити усвідомлений вибір, економити час та гроші. Це невичерпний мотиватор і вічний двигун для захоплених людей.

Що хвилює активних міських жителів? Усе, що пов'язано з дозвіллям, знайомством зі світом, розширенням кругозору та саморозвитком. Інтелектуальне тематичне lifestyle-видання розповідає про новітні методи комунікацій, дієтології, IT-досягнення й кінопрем'єри. Хочете крокувати в ногу з часом і утримувати руку на пульсі життя? Передплачуйте та читайте https://eventukraine.com!