Як заткнути рот сексисту-жартівнику? 4 історії жінок, які змусять вас реготати


Вас колись бісили сексистські жарти на роботі? Чи було відчуття, що не знаєш, як реагувати на таку безтактовність? Насправді, рішення є.

Наприклад, попросіть жартівника, пояснити свій жарт, пише Bored Panda. 

Може, вони стануться у пригоді й вам!Видання наводить поради від жінок, яким вдалося поставити на місце веселуна-сексиста.

***

"Коли мені було 19 років, мій босс сказав мені, що я могла б працювати оператором сервісу "секс телефоном" і засміявся. Я сказала, що не розумію, про що він. Він сказав, що це жарт і я відповіла: "Я не розумію. Поясніть мені". І тоді я зрозуміла, що коли сексисти мають пояснити, в чому ж сіль їхнього недоречного жарту, вони припиняють сміятися", – Хізер Томпсон Дей. 

***

"Ми гуляли з родиною, мені було 13 і я їла морозиво. Друг мого дяді сказав: "Ти багато можеш дізнатись про дівчину з того, як вона лиже морозиво". Коли я запитала, що він має на увазі, він явно не очікував, що його будуть допитувати. Він мовчав. Я наполягала. Він так і не відповів", – Наомі Саволайнен.

***

"На моїй першій роботі, мій бос сказав, що у мене голос як в оператора секс-служби. А я відповіла: "Я не знала. Я ніколи не телефонувала туди". Минуло вже 20 років, а його загальмований вигляд й досі викликає сміх", – Catherine V

***

"Мені було 19, коли керівник дозволив зайвого у своїх висловлюваннях. І тоді я сказала: "Добре, я запишу це у свій журнал". Коли він запитав, що це за журнал я сказала: "Мій журнал домагань. Я туди все записую". Потім я дізналась, що мій бос не спав три дні", – Denike.