Якої погоди чекати цього тижня прикарпатцям


За повідомленням синоптиків, початок тижня на Прикарпатті буде теплішим, втім ближче до вихідних температура буде опускатися

Зокрема, 4 листопада, погода на Прикарпатті буде хмарною, ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вдень 17-19о, інформує Бліц-Інфо.

У вівторок, 5 листопада, буде малохмарно, сонечко часто виглядатиме з-за хмар. Уночі можливий дрібний дощ. Більше цього дня опади не розпочнуться. Стовпчики термометрів покажуть 6-8о вночі та 15-18о вдень.

В середу, 6 листопада, протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Майже весь день йтиме дощ, але ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря - вночі від 9 до 10о тепла, вдень - 12-15о тепла.

У четвер, 7 листопада, на Прикарпатті буде хмарно. Вдень йтиме дощ, який всередині дня стане сильніший. Температура повітря вдень - 10-13о, вночі - 5-7о.

П'ятниця, 8 листопада, теж буде дощовою. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до ночі він повинен стихнути. Стовпчики термометрів покажуть 5-7о вночі та 10-12о вдень.

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!