Якої погоди чекати цього тижня прикарпатцям


Хоча на календарі останній місяць зими, погода надворі більше нагадує початок весни.

За повідомленням синоптиків, цього тижня прикарпатців чекає мокра, холодна погода, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема, в понеділок, 10 лютого на Прикарпатті буде зберігатися похмура погода. З середини дня і до його кінця йтиме дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вдень 5-8о тепла.

У вівторок, 11 лютого, буде хмарно. Вранішній дрібний дощ зі снігом у другій половині дня може посилитися, проте незабаром він повинен припинитися. Температура повітря вночі 0-2о тепла, вдень 4-5о тепла.

Середа, 12 лютого потішить сухою погодою. Вночі можливий дрібний сніг, який до ранку закінчиться, більше опадів у цей день не передбачається. Температура повітря вночі -1- +2о . вдень повітря прогріється до 3-5о тепла.

Хмарно з проясненнми і сухо буде у четвер, 13 лютого. Вночі температура повітря опуститься до 0-2о морозу, вдень стовпчики термометрів покажуть 5-6о тепла.

На завершення робочого тижня, у п'ятницю 14 лютого, погода знову зіпсується. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Удень розпочнеться дрібний дощ, а ввечері йому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. Температура повітря від 0 до -3о, вдень повітря прогрється до 4-5о тепла.