Якої погоди чекати іванофранківцям в перший тиждень осені?


Перший тиждень осені, за прогнозами синоптиків, буде ще по-літньому теплим. Втім, без дощів не обійдеться.

Як зазначає Укргідромецентр, у понеділок, 2 вересня в Івано-Франківську температура повітря сягне до +30 градусів. Ранок буде сонячним та вже після обіду небо затягнеться хмарами. Надвечір можливий дощ. У ніч з 2 на 3 серпня - +15, +17. 

Та вже вівторок, 3 вересня буде значно прохолоднішим - температура повітря вдень до +21.  Вночі - до +11, +13 градусів тепла. Протягом дня похмуро, втім без опадів. Та вже на вечір та ніч синоптики прогнозуютьзначний дощ, який триватиме аж до ранку середи, 4 вересня. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температатура повітря у середу вдень до +18, +20 градусів. Вночі з середи на четвер буде значно прохолодніше - лище до +8, +10 градусів.

У четвер, 5 вересня ранок почнеться з сонячної погоди, температура повітря протягом дня сягне до +24.  Опадів цього дня синоптики не прогнозують. Вночі - до 14 градусів. 

Такою ж буде погода у п'ятницю, 6 вересня - вдень температура повітря до +24, вночі - до +14 градусів тепла.

Субота та неділя в Івано-Франківську будуть хмарними. За прогнозами синоптиків, дощитиме протягом двох днів. Температура повітря - до +22 вдень та +12 вночі.

Читайте нас в FacebookTelegram, та InstagramТільки найважливіші новини!