Якою погодою прикарпатців зустріне перший тиждень жовтня


За повідомленням синоптиків, початок тижня на Прикарпатті буде з "плюсовою" температурою та опадами.

Зокрема, у понеділок, 30 вересня, погода на Прикарпатті буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Тоді, можливо, пройде дощ. Температура повітря вдень 20-22о, вночі - 10-12о ,інформує Бліц-Інфо з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 1 жовтня, ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів. Стовпчики термометрів покажуть 9-11о вночі та 17-19о вдень. 

У середу, 2 жовтнявранці небо в Івано-Франківську буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вдень - 22-24о, вночі - 9-11о.

У четвер, 3 жовтня, з самого ранку небо в Івано-Франківську вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Вранці розпочнеться дрібний дощ, і протягом усього дня поступово посилюватиметься.  Стовпчики термометрів покажуть 10-12о вночі та 13-15о вдень.

У п'ятницю, 4 жовтня, протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вдень - 11-13о, вночі - 6-8о.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!