Яремчанський міський суд залишився без суддів


Яремчанський міський суд припинив здійснювати правосуддя.

Про це йдеться на сайті Судової влади України.

"29.03.2020 року  у судді Польської Мирослави Василівни, яка відповідно до рішення Вищої ради правосуддя від 24 вересня 2019 року №2540/0/15-19, була тимчасово переведена   до Яремчанського міського суду Івано-Франківської  області  строком  на шість місяців для здійснення правосуддя  у межах загального річного строку, закінчився строк повноваження на посаді судді Яремчанського міського суду Івано-Франківської області", - йдеться у повідомленні.

За штатним розписом у суді передбачено 3 посади суддів, які станом на 30 березня є вакантними.

Канцелярія суду продовжує здійснювати реєстрацію заяв, позовних заяв, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд судді не є можливим у зв'язку з відсутністю всіх штатних суддів.

За зазначених обставин цивільні справи зберігаються у канцелярії суду до призначення суддів. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та інші матеріали згідно чинного законодавства направляються до Івано-Франківського апеляційного суду для вирішення питання їх розгляду в  інших судах  області.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!