Ярмарок вакансій, профвідбір та майстер-класи: У Франківську пройде молодіжний форум


Протягом 21-22 листопада Івано-Франківським обласним центром зайнятості спільно з Департаментом освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, Університетом Короля Данила буде проведено молодіжний форум «Живи та працюй в Україні» для учнівської та студентської молоді на базі Університету Короля Данила за адресою: вул. Є.Коновальця, 35, м.Івано-Франківськ.

Мета двохденного форуму – всебічне ознайомлення школярів зі світом професій для формування позитивного ставлення до різних напрямків навчання, розкриття творчого потенціалу, виявлення схильностей і здібностей до певних видів професійної діяльності, сприяння у виборі професійного майбутнього та інформування студентської молоді про сучасні вимоги ринку праці, вільні вакантні посади, формування навичок пошуку роботи, сприяння розвитку підприємницької ініціативи та активної життєвої позиції.

21 листопада з 14.00 до 16.00 год. для студентської молоді планується проведення ярмарку вакансій, ділової гри у формі нетворкінгу, профвідбіру на замовлення роботодавців, тестування Soft Skills.

22 листопада з 12.00 до 14.00 год. для школярів планується представлення локацій навчальних закладів та роботодавців, які супроводжуватимуться проведенням майстер-класів, майданчики вільної дискусії, проходження профдіагностичного тестування, участь у фотоконкурсі, квест-грі «Країною професій», онлайн опитуванні на найкращу локацію.